Alessia – primul videoclip „Boro Na Sou Po”

alessiaIata ca la scurt timp dupa ce a aflat ca este mai difuzata decat mult mai cunoscutii sai colegi de breasla Inna, Edward Maya sau Connect-R, Alessia a pregatit intens primul sau videoclip, anticipand alaturi de echipa ei si casa de discuri Red Clover succesul single-ului de debut „Boro Na Sou Po”.
Filmat in regia lui Iulian Moga videoclipul „Boro Na Sou Po” surprinde latura provocatoare a artistei, contrastand cu imagea profesionala de zi cu zi pe care Alessia o adopta, artista lansand chiar ieri online primul sau pictorial. S-a dorit un clip fresh, un video care, la fel ca si piesa, sa indemne la party insa s-a preferat diferentierea fata de cliseele de tip „petrecere in club”, regizorul propunand o varianta originala ce imbie la dans imediat ce dai play.
Cadrele sexy alterneaza cu imaginile fresh si cool imediat dupa ce Alessia si dansatoarele, coordonate de Bursucul, incep a spala de zor, pe ritmurile vibrante ale melodiei, o masina de epoca. Desi videoclipul s-a filmat de seara pana a doua zi in zori, pe langa locatia folosita – o spalatorie dintr-un cartier bucurestean – s-au adunat numerosi curiosi dornici sa afle numele piesei care se aude in boxe!
Aflata la primul sau videoclip din cariera, Alessia se declara foarte multumita si incantata de rezultat:
„Ma bucur foarte tare ca piesa mea este indragita atat in tara cat si in strainatate si imi doresc sa o aud cat mai des la radio :)) Inca de de la primele acorduri am stiut ca este hit-to-be iar impreuna cu echipa mea – cei de la Red Clover – am ales-o ca single! Sunt incantata de cum a iesit videoclipul si sper ca tuturor celor care il vizioneaza sa le vina imediat sa danseze!”

Articol preluat de RadioDecibel Tecuci de pe: www.muzica9.ro

About Admin

Lasă un răspuns